Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، آغاز عملیات گازرسانی و بهره‌برداری از پروژه‌های گازرسانی خراسان رضوی از محل اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری عصر امروز با حضور استاندار خراسان رضوی و مدیرعامل شرکت گاز استان به‌صورت متمرکز در شهر مرزی باجگیران انجام شد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی در مراسم کلنگ زنی متمرکز پروژه‌های گازرسانی استان در شهر مرزی باجگیران اظهار کرد: با اجرای عملیات گازرسانی به شهر باجگیران و ۸ روستای تابعه به همراه روستاهای دیگر در ۱۹ شهرستان خراسان رضوی، ۱۴ هزار خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن افتخاری با یادآوری این‌که پروژه گازرسانی به باجگیران یکی از ۹۲۶ پروژه گازرسانی در خراسان رضوی به شمار می‌آید، گفت: هم‌زمان با هفته دولت برای ۶۰ روستا افتتاح پروژه و در ۶۵ روستا نیز کلنگ زنی انجام می‌شود و ۸۰۰ واحد تولیدی و صنعتی نیز با افتتاح و کلنگ زنی از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

وی میزان اعتبار این پروژه‌ها را بیش از هزار میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: برای مجموع این طرح‌ها یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع در اقطار مختلف با فشار ۶۰ و ۲۵۰ اجراشده که پیش‌بینی  می‌شود حدود ۱۲ هزار انشعاب و قریب به ۱۵۰ ایستگاه تقلیل فشار و اندازه‌گیری نصب شود.

هیچ پروژه بدون تأمین منابع مالی و اجرا در خراسان رضوی وجود ندارد

استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم بابیان اینکه امید می‌رود تا زمستان سال آینده شهروندان این منطقه طعم شیرین گرما را بچشند، گفت: طی قرار گذاشته‌شده با مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی طی دو سال مشکلی در خصوص گاز نباید وجود داشته باشد و زیرساخت‌ها در حوزه مصارف خانگی و صنعت فراهم شود.

یعقوبعلی نظری با تأکید بر این موضوع که امروز جنگ، جنگ اراده‌ها بوده و مسؤولین باید اراده در تصمیم‌گیری داشته باشند، بیان کرد: تفاوت مدیریت جهادی با عادی در این بوده است که مدیریت اداری مبتنی بر تأمین منابع تصمیم می‌گیرد اما مدیریت جهادی مبتنی بر شرایط و تلاش در کارها انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۶۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان وجود دارد که طی سه سال آینده همه مشکلات در حوزه آب، برق، اشتغال، مدرسه، خانه بهداشت و غیره پیگیری شده و رفع خواهد شد، تصریح کرد: به هر دلیلی تفرقه و سر و صدای پوچ محکوم است، ما حق نداریم حرفی را بزنیم که موجب نگرانی مردم شود.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه هیچ موضوعی بدون تامین منابع مالی برای اجرا و انجام در استان وجود ندارد و باید ابتدا منابع آن مشخص شود، تصریح کرد: استان خراسان رضوی با ۹۳۰ پروژه  و ۱۹ هزار میلیارد تومان اعتبار در بخش زیر ساختی و ۸۴ هزار میلیارد سرمایه گذاری در حوزه اقتصادی در تعداد پروژه‌ها و هم از نظر اعتبارات رتبه اول کشور را دارا است.

صدور مجوز بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی قوچان در نقطه پایانی قرار دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی هم در این مراسم بابیان اینکه باجگیران به دلیل هم‌جواری با مرز از طبیعت بکر برخوردار بوده و نیازمند توجه‌های بیشتری است، گفت: برای مسکن ملی در این شهر تنها ۱۲ نفر ثبت‌نام کرده بودند که مقرر شد زمین‌های ویلایی به این افراد واگذار تا روحیه امید و نشاط در منطقه ایجاد شود.

جواد خدایی ادامه داد: طی هفته آینده نیز کلنگ واگذاری بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن ملی در شهرستان قوچان به زمین زده می‌شود که زمین مناسبی نیز در نظر گرفته‌شده و باید مجوزها در کارگروه امور زیربنایی استان تأیید شود.

وی ایجاد بیمارستان جدید در قوچان را یکی از نیازهای مهم و اساسی دانست و خاطرنشان کرد: این بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی با مشارکت خیرین ایجاد خواهد شد که مجوزهای آن در نقطه پایانی قرار دارد و فرصت خوبی برای این شهرستان فراهم می‌کند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: قوچان باجگیران گازرسانی مسکن ملی شرکت گاز خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گاز طبیعی مصوبات سفر ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: متعاقب ابلاغ شیوه نامه جذب سرمایه گذار از سوی وزیر نفت به شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۴۰۲، به‌منظور افزایش پایداری تأمین گاز طبیعی در دوره اوج مصرف با اولویت مشترکان عمده (صنایع فولادی، پتروشیمی، نیروگاه‌ها، صنایع سیمانی و…) فعالیت‌ها و اقدام‌های کارشناسی و تخصصی مختلفی در حوزه‌های طراحی فرایند و روش اجرایی، تدوین راهنما و کاربرگ‌های تخصصی مورد نیاز، الگوی ارزیابی توانمندی مالی، تشکیل کارگروه تخصصی سامانه و… برای بررسی و رسیدگی به تقاضای متقاضیان به‌منظور سرمایه‌گذاری و احداث طرح‌های مندرج در این شیوه‌نامه، تعریف، برنامه‌ریزی و اجرایی شد.

وی افزود: طبق «بندهای ۲۲ و ۲۳ قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل‌وچهار (۴۴) قانون اساسی و قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار، همه دستگاه‌های اجرایی کشور باید برای فرایند صدور هرگونه موافقت اصولی / مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها و درگاه تخصصی مجوز کسب‌وکار همان دستگاه مربوط استفاده کنند.

مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران گفت: همسو با تحقق این اهداف، اقدام‌های زیربنایی و اصولی مختلفی نیز به‌منظور عملیاتی کردن فرایند ثبت‌نام، بارگذاری اطلاعات عمومی، مدارک و مشخصات اولیه طرح و همچنین بررسی ملزومات گازرسانی، تاییدیه نقطه تحویل، تخصیص خوراک، معیار مصرف انرژی، فنی و اقتصادی، انجام استعلامات بین دستگاهی و… برای فرایند صدور موافقت اصولی همه طرح‌های اس‌ان‌جی، مینی‌ال‌ان‌جی، ال‌ان‌جی و ال‌ان‌جی وارداتی، از طریق درگاه ملی مجوزها و سامانه جامع مجوزها و طرح‌های صنعت نفت از سوی کارگروهی متشکل از نمایندگان مدیریت‌های گازرسانی، دیسپچینگ، انرژی و کربن، برنامه‌ریزی تلفیقی و با محوریت مدیریت سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

بیات تصریح کرد: طرح‌های قابل سرمایه‌گذاری به‌منظور افزایش پایداری تأمین گاز طبیعی (سوخت پشتیبان) برای مشترکان عمده و سرمایه‌گذاران در دوره اوج مصرف شامل این موارد است؛ تأسیسات مقیاس کوچک مایع‌سازی گاز طبیعی (مینی‌ال‌ان‌جی)، ذخیره‌سازی آن و تبدیل ال‌ان‌جی به گاز طبیعی، تأسیسات فشرده سازی گاز طبیعی (سی‌ان‌جی)، ذخیره‌سازی آن و تبدیل سی‌ان‌جی به گاز طبیعی، تأسیسات ذخیره‌سازی گاز مایع (ال‌پی‌جی) و تبدیل آن به اس‌ان‌جی (مخلوطی از گاز مایع (ال‌ان‌جی) با هوا و جایگزینی برای گاز طبیعی) و تأسیسات دریافت و تبدیل ال‌ان‌جی به گاز طبیعی.

کد خبر 6099782

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • ثبت‌نام طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • آغاز عملیات گازرسانی به مجتمع دامپروری شهر کیان