Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-08@10:14:18 GMT

مقاوم‌سازی شبکه گازرسانی در استان فارس

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۹۲۳۱

مقاوم‌سازی شبکه گازرسانی در استان فارس

سرپرست شرکت گاز استان فارس از تشکیل اتاق عملیات ویژه به‌منظور تسریع عملیات بلوک‌بندی و ایزولاسیون شبکه گازرسانی خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، علی‌اکبر میدانشاهی با یادآوری قدمت بالای تأسیسات و شبکه‌های گازرسانی در کلان‌شهر شیراز گفت: رشد و توسعه شهری سبب شده است شبکه‌های گازرسانی شهر بسیار پیچیده و در هم تنیده شود، به همین دلیل اقدام‌های مقاوم‌سازی و تقویت تأسیسات ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سویی تراکم جمعیتی شیراز به‌واسطه سیر رشد طبیعی جمعیت و مهاجرت از شهرهای جنوبی رو به افزایش است و این مسئله اهمیت اجرای پروژه‌های ایمن‌سازی را دوچندان می‌کند.

وی به وجود گسل‌های فعال زاگرس در شهر و زلزله‌خیز بودن استان اشاره کرد و افزود: جاری شدن سیلاب‌های فصلی در بستر مسیل‌های خشک اهمیت اقدام‌های مقاوم‌سازی و تقویت تأسیسات و شبکه‌های گازرسانی را آشکار می‌کند.

سرپرست شرکت گاز استان فارس از تخصیص اعتبار بودجه چندبرابری به کمیته مقاوم‌سازی این شرکت خبر داد و تصریح کرد: عملیات بلوک‌بندی با تشکیل اتاق عملیات ویژه سریع‌تر اجرایی می‌شود و عملیات ایزولاسیون شبکه‌های شهر شیراز و استان در اولویت است که با بهره‌گیری از روش‌های مقاوم‌سازی و پایدارسازی شبکه گام بلندی برای پیشگیری از خطرات و خسارت‌های اولیه و ثانویه ناشی از زلزله و دیگر بلای طبیعی برداشته می‌شود.

میدانشاهی گفت: با استفاده از سیستم‌های مدیریتی و روشی نو برای کنترل بحران و با به‌کارگیری متدهای پیشرفته فناوری اطلاعات در بستر GIS، در شهرهای شیراز و صدرا، تعداد ۶۹ بلوک TIS ایجاد و مرزبندی و با تشکیل اتاق عملیات و ستاد مدیریت، در ۳ فاز عملیات تعریف شد که در فاز اول ۴۲ بلوک ایزوله و عملیاتی شده و عملیات ایزولاسیون دیگر بلوک‌ها نیز به همین منوال در حال اجراست.

وی در ادامه با بیان اینکه برای امسال در دیگر حوزه‌ها موارد مقاوم‌سازی متعددی هدف‌گذاری شده است، اظهار کرد: نصب و تجهیز ایستگاه‌های تقلیل فشار تی‌بی‌اس شهر شیراز به سامانه اضطراری قطع خودکار جریان گاز مجهز به سیستم شتاب‌نگاری و لرزه‌نگاری و متصل به نرم‌افزارهای جمع‌آوری و پردازش اطلاعات که دارای اکچویتر و سیستم برق پشتیبان باشند از اهم این اقدام‌ها است.

سرپرست شرکت گاز استان فارس بیان کرد: افزون بر بازسازی‌های متعدد در ابنیه ایستگاه‌های تقلیل فشار استان، مطالعه و طراحی مقاوم‌سازی ابنیه ۱۵ ایستگاه تقلیل فشار تی‌بی‌اس و سی‌جی‌اس انجام شده و آغاز عملیات در شهر شیراز و سطح استان امسال در برنامه است که هم‌زمان مطالعه و انجام آزمایش‌ها و گمانه‌زنی و طراحی ۱۶ ایستگاه تقلیل فشار دیگر نیز در حال اجراست.

میدانشاهی با بیان اینکه مطالعه و طراحی مقاوم‌سازی هشت ساختمان اداری نیز انجام شده است، ادامه داد: طرح مطالعه و انجام آزمایش‌ها و گمانه‌زنی و طراحی پنج ساختمان اداری در حال انجام است. همچنین در کنار مقاوم‌سازی ابنیه ایستگاه‌ها، مطالعه و طراحی مقاوم‌سازی مکانیکال تأسیسات با بهره‌گیری از ارتقای تجهیزات در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: بستر مطالعات میکروژئودزی با روش‌های نوتکتونیکی با نصب چهار سکوی پیلار در چهار گوشه شهر برای بررسی حرکت جانبی و نشست زمین در ایستگاه‌های شیراز فراهم شده و اکنون با انجام اندازه‌گیری‌های مستمر درصدد رفتارسنجی و تعیین نرخ حرکت زمین در ایستگاه‌های شهر شیراز به‌منظور بهره‌گیری علمی برای مقاوم‌سازی مؤثرتر در برنامه است.

سرپرست شرکت گاز استان فارس گفت: مطالعه و امکان‌سنجی ساختمان کنترل مرکزی شبکه‌های گازرسانی ساختمان مرکزی بحران در شهر شیراز انجام شده است و طراحی و ساخت در دستور کار قرار دارد. اکنون رایزنی‌های لازم با شورای تأمین امنیت استان و استانداری فارس برای بهره‌گیری از ظرفیت حداکثری شهر شیراز و دستگاه‌های اجرایی استان در حال اقدام است.

منبع: شانا

کلیدواژه: استان فارس صنعت گاز عملیات مقاوم سازی شبکه های گازرسانی مقاوم سازی تقلیل فشار ایستگاه ها بهره گیری شهر شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • آغاز عملیات گازرسانی به مجتمع دامپروری شهر کیان
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • اجرای بیش از ۱۱۵۸ کیلومتر شبکه گاز در فارس
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما