Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- ۸۳ درصد روستاهای استان کرمانشاه از جمله روستاهای نقطه صفر مرزی از نعمت گاز برخوردارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، هم اکنون گاز به عنوان محور اصلی جهت توسعه روستاها محسوب می‌شود و کار توسعه گازرسانی استان از 210 روستا قبل از سال 92 به 1741 روستا در حال حاضر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موقعیت کوهستانی و منطقه صعب‌العبور روستاهای مرزی کار گازرسانی را با چالش‌هایی روبه‌رو می‌کند اما اکنون 99 درصد خانوارهای شهری در قالب 29 شهر و 83 درصد خانوارهای روستایی در قالب 1741 روستا و در مجموع 95 درصد خانوارهای شهری و روستایی از نعمت گاز برخوردار هستند.

همچنین 2500 واحد صنعتی، 18 شهرک صنعتی و 74 جایگاه CNG گازدار است و 630 هزار مصرف کننده گاز طبیعی در استان وجود دارد که روزانه 12 میلیون متر مکعب گاز استفاده می‌کنند.

سیروس شهبازی مدیرعامل گاز استان کرمانشاه از شروع عملیات اجرای گازرسانی به چهار روستای نقطه صفر مرزی شهرستان پاوه و همجوار با شهر حلبچه کشور عراق با اعتبار 22 میلیارد تومان خبر داد.

وی عنوان کرد: این پروژه شامل گازرسانی به چهار روستای مرزی شهرستان پاوه با جمعیت 800 خانوار است که باید به منظور گازدار کردن این تعداد خانوار 26 کیلومتر خط شبکه از خروجی شهر نودشه اجرا و همچنین 11 کیلومتر شبکه‌گذاری داخلی روستاها اجرا شود.

تنها 38 روستای سردشت از نعمت گاز برخوردار استاستاندار خراسان جنوبی: تنها 4 درصد روستاهای استان به شبکه گاز وصل نشده است

شهبازی گفت: نکته قابل توجه این پروژه علاوه بر وجود روستاها در نقطه صفر مرزی بافت تمام کوهستانی و صعب‌العبور این مسیر است که به جهت دره‌های عمیق و جاده‌های پر پیچ و خم مسیر ضمن اجرای خط در بافت کوهستانی و حفاری در دل کوه تقریباً هر یکصد متر نیز باید یک عبور عرضی از جاده اصلی انجام شود.

وی افزود: در حوزه چهار شهرستان پاوه و اورامانات سه شهرستان آن مرز مشترک با کشور عراق دارند که تعداد 156 روستا گازدار هستند و 160 روستا با اعتبار بالغ بر چهار سال 495 میلیارد تومان در مرحله پیمان‌سپاری هستند.

شهبازی گفت: سرانه گازرسانی به این روستاهای صعب‌العبور به 30 میلیون تومان هم می‌رسد که این نشانه توجه ویژه دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به روستاهای محروم و مرزنشین استان است.

وی افزود: اکنون 99 درصد جمعیت شهری استان با گازرسانی به 29 شهر و 83 درصد جمعیت روستایی با گازرسانی به 1741 روستا گازدار و هم اکنون نیز گازرسانی به 371 روستا به علاوه شهرهای نوسود، ریجاب و شبکه داخلی شهر ازگله با مجموع اعتبار 550 میلیارد تومان در دست اجرا است.

آرش لهونی نماینده مردم شهرستان پاوه و اورامانات ضمن تشکر از خدمات شرکت گاز استان جهت گازرسانی به نقاط محروم و نقطه صفر مرکزی اظهار داشت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد اقدامات چشمگیری در مناطق محروم کشور انجام می‌شود که از جمله این خدمات گازرسانی به روستاهای دور افتاده نقطه صفر مرزی است که انتظار می‌رود شرکت گاز استان در برنامه زمانبندی یکساله این پروژه مهم را به سرانجام برساند تا مردم خوب و سخت کوش این منطقه نیز از این نعمت خدادادی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/832/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زندگی روستایی زندگی روستایی نقطه صفر مرزی شهرستان پاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سفر استاندار به شهرستان بیجار چه گذشت؟

استاندار کردستان به‌منظور افتتاح و کلنگ‌زنی چند طرح عمرانی صنعتی و برپایی میز خدمت به شهرستان بیجار سفر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیجار، اسماعیل زارعی‌کوشا ظهر امروز، چهارشنبه، در جریان سفر به این شهرستان، ابتدا در گلزار شهدای روستای خسروآباد حضور یافت و به مقام والای شهدا ادای احترام کرد و در حاشیه بازدید از این روستا، با تعدادی از مردم گفت‌وگو کرد و مشکلات آنان را شنید.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و قدردانی از حضور مردم گفت: مردمان این دیار در راه دفاع از امنیت کشور جانفشانی کرده‌اند و این مدال‌های افتخار با هیچ چیز قابل قیاس نیست.

استاندار کردستان به ظرفیت‌های بیجار در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: این شهرستان قطب تولید گندم دیم و در گسترش تولید محصولات گلخانه‌ای در کشور پیشگام است، یعنی به‌تنهایی تولید بیش از 3 درصد گندم کشور را به‌عهده دارد و در استان نیز بیشترین میزان تولید گندم را داشته است. بزرگترین گلخانه استان با متراژ 15 هکتار در سفر اواخر سال گذشته رئیس‌جمهور افتتاح شده و فاز‌های بعدی آن در حال اجراست.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های کشاورزی بیجار فرصت بی‌نظیری برای ایجاد اشتغال، درآمدزایی و جهش تولید است، گفت: تمام مسائل و مشکلات مطرح‌شده در حوزه تولید، کشاورزی و هزینه‌ها درست است اما افزایش قیمت خرید تضمینی گندم در این دولت نسبت به دولت‌های قبلی کم‌سابقه‌ بود.

زارعی‌کوشا با اعلام اینکه "بیش از 300 هزار تن گندم در این شهرستان تولید شده است که بالاتر از پنج‌همت درآمد از محل فروش آن‌ها حاصل شد."، اذعان کرد: اگر این درآمدها در منطقه هزینه و سرمایه‌گذاری شود، یقیناً بخش زیادی از مشکلات مرتفع خواهد شد.

وی خواستار ماندگاری روستانشینان در روستاهای این شهرستان شد و تصریح کرد: دولت نگاه ویژه‌ای به رفع مشکلات روستانشینان دارد. یکی از مشکلات روستای خسروآباد بیجار ضعف اینترنت است که پوشش اینترنت 4G تا هفته آینده برقرار می‌شود.

استاندار کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود راجع به وضعیت استان اذعان داشت: کل منابع بانکی استان 50همت است که معادل 10 درصد آن از محل فروش محصول گندم کشاورزان بیجاری حاصل شده است. میانگین راه روستایی آسفالته کشور 84 درصد است و در استان کردستان این شاخص در ابتدای دولت 62 درصد و اکنون به 75 درصد رسیده است.

وی با ذکر اینکه "در دو سال اخیر 380 کیلومتر راه روستایی در استان احداث شده است."، خاطرنشان کرد: شاخص راه روستایی بیجار 78.5 است که از میانگین استانی بالاتر است و این شهرستان از لحاظ نسبت طول آسفالت به معابر رتبه اول استان را دارد.

استاندار کردستان با اذعان به اینکه هنوز برخی از روستاها از راه روستایی برخوردار نیستند، عنوان کرد: راه روستا‌های کهنه‌حصار و قزن‌دره از طریق استان همدان به پیمانکار سپرده شده‌ است و راه روستاهای جبریل، کلوچه، چشم‌آدینه و کهریز پیمانکار دارند و امیدواریم در فصل عمرانی عملیات احداث آن‌ها با سرعت انجام شود، مابقی طرح‌های روستاهای این بخش نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اعلام اینکه طرح هادی در 57 روستای این شهرستان اجرا شده است، اضافه کرد: از این تعداد 30 روستا در دولت سیزدهم انجام شده است و 25 روستای دیگر نیز در دست اجراست. در حوزه مقاوم‌سازی مسکن شش هزار و 762 واحد مقاوم‌سازی شده که از این تعداد دوهزار و 200 واحد در این دو سال انجام شده است.

زارعی‌کوشا با اشاره به اینکه 143 روستا دارای شبکه ملی اطلاعات هستند، ادامه داد: در این حوزه میانگین استان 90 درصد و میانگین شهرستان بیجار نیز 90 درصد است. تعداد روستاهای تحت‌پوشش تلفن همراه 147 روستاست که از ابتدای دولت 24 روستا پوشش آن‌ها برقرار شده است.

کلنگ‌زنی استخر حسن‌آباد یاسوکند و افتتاح مجموعه کیمیا معدن از دیگر برنامه‌های استاندار کردستان و تعدادی از مدیران همراه استانی در این سفر شهرستان بود.

شهرستان بیجار یکی از شهرستان‌های شرقی استان کردستان با مرکزیت شهر بیجار است و تا سنندج 140 کیلومتر فاصله دارد.

انتهای پیام/490/.+

دیگر خبرها

  • در سفر استاندار به شهرستان بیجار چه گذشت؟
  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • حریم و روستاهای شرق تهران برای گذران اوقات فراغت محل مناسبی هستند |‌ همدردی با آبشار اشک ریز
  • چرا اسرائیل درصدد کنترل نوار مرزی مصر ـ غزه است؟
  • از رفح تا قاهره؛ چرا اسرائیل درصدد کنترل نوار مرزی مصر ـ غزه است؟
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • آغاز عملیات گازرسانی به مجتمع دامپروری شهر کیان